• Afscheid mevrouw Burink-Vreeken

Afscheid mevrouw Burink-Vreeken

Het Markland College Zevenbergen neemt afscheid van mevrouw Burink-Vreeken, docente Frans en Spaans. Zij neemt op 1 september 2020 afscheid na een loopbaan van 39 jaar, waarvan 25 jaar op het Markland College, eerst in Oudenbosch en later in Zevenbergen.

Zij heeft zich sterk gemaakt voor onder andere DELF junior en het extra vak Spaans op het Markland College Oudenbosch en het Markland College Zevenbergen.

Mevrouw Burink wordt beschouwd, zowel door leerlingen als collega’s, als een hele fijne, warme en sociale collega. Bij haar komst naar Zevenbergen stond ze voor een enorme uitdaging! Een nieuwe bovenbouw helemaal alleen inrichten, maar dat heeft ze met verve gedaan! Chapeau! Haar rust, haar positiviteit, haar meedenken en haar luisterend oor hebben bijgedragen aan de vorming van de sectie Frans. De afgelopen jaren had ze al een klein beetje afgebouwd en nu is dan ook echt tijd om afscheid te nemen. Tot het laatste moment heeft ze haar contacten videobellend onderhouden, met zowel leerlingen als collega's.

We wensen haar natuurlijk een fijn, gezond en gelukkig "après-Markland" leven samen met haar familie en bedanken haar voor bewonderenswaardige inzet voor het Markland College.