• Inleveren huurboeken van Van Dijk

Inleveren huurboeken van Van Dijk

Over enkele weken is het einde van het schooljaar bereikt. Binnenkort krijgen alle leerlingen hun inleverformulier van Van Dijk. Op dit formulier staan de boeken die ze moeten inleveren en een instructie over het inleveren.

1) Check je inleverformulier
Verzamel alle boeken die op jouw formulier staan. Ook je beschadigde boeken. Verwijder het kaftpapier en persoonlijke papiertjes. Vul het formulier alvast thuis in en geef aan welke boeken je inlevert en welke je niet meer hebt.

2. Thuis een pakket samen stellen
We vragen de leerlingen alvast thuis een pakket van hun boeken te maken door ze samen te binden met bijvoorbeeld een stevige elastiek. Of ze in een plastic zak te stoppen. En het formulier zichtbaar toe te voegen.

3. Controle boeken op eigen locatie
Door Corona kunnen we de boeken niet op school controleren, maar doen we dit op onze eigen locatie. De leerlingen ontvangen hierdoor dus geen stempel op hun inleverformulier.

4. Inleverbewijs
Zodra we een pakket van een leerling hebben verwerkt, ontvangt deze leerling en ouder een e-mail, waarin staat hoe we de inlevering hebben verwerkt. Dat is dus niet dezelfde avond, maar duurt een aantal dagen.