• Schrijf je in voor één van onze proeflessen en voor de speeddatemiddagen!

Schrijf je in voor één van onze proeflessen en voor de speeddatemiddagen!

Vanaf september tot 5 februari 2020 kun je je inschrijven voor proeflessen en speeddatemiddagen.

Wat zijn proeflessen?
In de maanden oktober, november, december, januari en februari kun je als leerling proeflessen komen volgen bij ons op school. Je ervaart hoe het is om op de middelbare school een les te volgen en je maakt kennis met de verschillende leerroutes die we op het Markland College Zevenbergen aanbieden. De leerroutes zijn er voor leerlingen die extra uitdaging zoeken. Zo kun je bijvoorbeeld Spaans volgen in de brugklas, leren ondernemen of extra sporten in de sportklas. Er is van alles mogelijk.

Wanneer?

23 oktober 2019: leerroutes techniek en sport
13 november 2019: leerroutes sport en ondernemerschap
18 december 2019: leerroutes ondernemerschap en talen
15 januari 2020: leerroutes talen en cultuur
12 februari 2020: leerroutes cultuur en techniek

Let op: Je kunt ook een proefles volgen van één leerroute op een van de bovenstaande data. Bijvoorbeeld op 23 oktober alleen een proefles van de leerroute techniek of van sport. Natuurlijk kun je ze ook beide volgen. Geef dit aan op het inschrijfformulier.

Hoe lang duurt de middag?
De proeflessen duren van 13.45-16.00 uur. Klik hier voor meer informatie over de proeflessen.

Klik hier voor meer informatie over de leerroutes.

Wat houden de speeddatemiddagen in?
Tijdens de speeddatemiddagen kom je met je ouder(s)/ verzorger(s) naar het Markland College Zevenbergen. Van 15.30 uur tot 17.00 uur is er zowel een programma voor jou als voor je ouder(s)/verzorger(s). Bij binnenkomst gaan je ouder(s) de aula in en kun jij tijdens de speeddate in lokalen zowel docenten als huidige leerlingen het hemd van het lijf vragen over de leerroutes.

Wanneer?
4 december 2019
29 januari 2020

Hoe schrijf ik mij in voor de proeflessen en speeddatemiddagen?
Voor zowel de proeflessen als de speeddatemiddagen moet je jezelf inschrijven. Dat gaat heel eenvoudig. Klik in de menubalk op het kopje ‘groep 7 en 8’ óf klik hier om meteen naar het inschrijfformulier te gaan. Inschrijven kan vanaf 13 september tot 5 februari 2020.