• Kom het Markland helpen! Oproep voor een vrijwilliger

Kom het Markland helpen! Oproep voor een vrijwilliger

Voel je je geroepen om het Markland College een handje te helpen? Zoek je een mogelijkheid om een steentje bij te dragen aan de opleiding van je kinderen?

Vind je het leuk om je in te zetten voor de school? Heb jij een beetje cijfermatig inzicht? De oudercommissie van het Markland College Zevenbergen zoekt een nieuw lid voor de functie penningmeester.

De Ouder Commissie (OC) zet zich in voor tal van activiteiten zoals bij de open dagen, de versieringen op school in de decembermaand, het gala, de diploma uitreiking, etc. Tevens verzorgt de OC eens per jaar de thema-avond en zorgen we er voor dat de kinderen en leerkrachten met sinterklaas iets lekkers krijgen.

De OC bestaat uit ongeveer 10 zeer betrokken, actieve en enthousiaste ouders van leerlingen op het Markland College Zevenbergen. Er wordt elke 6 á 8 weken vergaderingen gehouden waarbij ook de directeur en/of een teamleider aanwezig is.

Voor meer info over de OC, kijk op https://zevenbergen.markland.nl/c/onze-school en dan MR, GMR, oudercommissie, leerlingenraad

De functie penningmeester houdt in dat je de inkomsten en uitgaven van de OC bijhoudt, overschrijvingen per bank doet en een jaarlijks budget opstelt. In totaal spendeer je hier ongeveer 2 uur per maand aan. Voor meer info over deze leuke functie, neem contact op met de huidige penningmeester: Frido Herinckx, e-mail: Frido@Herinckx.nl