• Finalement les diplômes pour les candidats de DELF!

Finalement les diplômes pour les candidats de DELF!

Donderdag 1 februari was het eindelijk zover! De eerste diploma-uitreiking bij het Markland College Zevenbergen voor de leerlingen die vorig schooljaar zijn geslaagd voor DELF niveau A1. Alle 18 leerlingen die DELF hebben gevolgd, zijn deze dag beloond met een officieel diploma van het Franse Ministerie van Onderwijs. Docente Frans en DELF coördinator bij het Markland College Zevenbergen, mevrouw Van Elzakker, reikte de diploma's uit.

Eerder dit schooljaar hadden de leerlingen op de dag van de Franse taal reeds hun getuigschriften ontvangen. Nu ontvingen ze in het bijzijn van vele ouders en onder het genot van een Frans hapje en drankje hun internationaal erkend diploma.

Mevrouw Van Elzakker: “Er zaten vele mooie resultaten bij: sommige leerlingen hadden het maximum aantal punten weten te behalen bij bijvoorbeeld Production Orale (spreekvaardigheid) en Compréhension Orale (luistervaardigheid). Een knappe prestatie! Dit geldt overigens voor iedereen, want ze hebben immers iedere lesweek een uurtje vrije tijd ingeleverd om hun vaardigheid in de Franse taal te verbeteren. Iets om trots op te zijn! Chapeau!”

Carolijn, Denise, Bente, Elise, Laura, Nienke, Luca, Nina, Lieke, Naomi, Lucas, Lieke, Sara, Femke, Fleur, Eloïse, Teun en Amie, VAN HARTE GEFELICITEERD!

> In beeld