• Woensdag 24 mei groot Marklandgala!
  • Woensdag 24 mei groot Marklandgala!

Woensdag 24 mei groot Marklandgala!

Woensdag 24 mei wordt voor de eindexamenkandidaten van het Markland College Zevenbergen het grootse Marklandgala gehouden. Voor een speciale entree bij het feest der feesten vertrekt om 18.00 uur vanaf het parkeerterrein bij het gemeentehuis de stoet naar de ingang aan de achterzijde van de aula aan de Vaandelweg. Iedereen is van harte uitgenodigd te komen kijken (zie voor de route de afbeelding).

Vriendelijk verzoek:

  • Er zal woensdag 24 mei om 17.30 uur verzameld worden bij het gemeentehuis Moerdijk en om 18.00 uur zal de stoet richting school gaan rijden. Gezien de beperkte ruimte bij de entree willen we alle toeschouwers verzoeken geen foto’s te maken bij de ontvangst op school. Vanwege de veiligheid van iedereen willen we de rijbaan van de stoet vrij houden. Van het uitstapmoment laten we een professionele fotograaf foto’s maken, zodat het bijzondere moment wel wordt vastgelegd. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om mooie foto’s te maken bij de verzamelplek op de parkeerplaats van het gemeentehuis.
  • Voor de examenkandidaten wordt op school een deel van de locatie afgezet waarop de al gearriveerde leerlingen naar de rest van de stoet kunnen kijken. We willen alle toeschouwers verzoeken deze ruimte vrij te houden voor de examenkandidaten.