• Naschoolse huiswerkbegeleiding en bijles via Lyceo

Naschoolse huiswerkbegeleiding en bijles via Lyceo

Het Markland College Zevenbergen biedt in samenwerking met Lyceo huiswerkbegeleiding en bijles aan.

Deze begeleiding is voor leerlingen van alle niveaus en alle jaarlagen.

Even voorstellen…
Namens Lyceo stel ik me graag aan u voor. Mijn naam is Denise Damen, 25 lentes jong en ik ben als vestigingscoördinator op het Markland College in Zevenbergen verantwoordelijk voor de begeleiding vanuit Lyceo. Tijdens mijn eigen studiejaren heb ik zowel praktische – als theoretische studievaardigheden ontwikkeld. Zo ben ik afgestudeerd allround schoonheidsspecialiste, heb ik binnen enkele weken mijn toegepast psychologie diploma in handen en volgt er in het najaar een specialisatie in NLP. 

Ik streef ernaar dat de leer- en persoonlijke doelen worden behaald en dat er ruimte is voor plezier. Ik vind het belangrijk dat het voor leerlingen aanvoelt als een warm bad. Een plek waar ze fouten mogen maken, gaan geloven in zichzelf en leren bouwen vanuit hun krachten en talenten. U kunt telefonisch of via e-mail ( denise.damen@lyceo.nl ) contact met mij opnemen voor informatie over één van onze diensten, of om samen met uw kind een afspraak in te plannen om kennis te maken.

Huiswerkbegeleiding
Vind je het thuis lastig om zelfstandig aan de slag te gaan en ben je op zoek naar een rustige plek waar jij geconcentreerd je huiswerk kan maken? Of heb je moeite met je huiswerk goed te plannen? Huiswerkbegeleiding van Lyceo kan je hierbij helpen, gewoon bij ons op school! Huiswerkbegeleiding van Lyceo ondersteunt je door middel van persoonlijke begeleiding met het verbeteren van jouw studievaardigheden!

Bijles
Kan jij een extra steuntje in de rug gebruiken bij dat ene lastige vak? Lyceo biedt één-op-één bijles aan op jouw school voor het vak waar jij net iets meer moeite mee hebt! Een ervaren persoonlijke begeleider van Lyceo gaat met jou aan de slag om achterstanden in te halen. Helemaal in jouw tempo! Voordat je het weet, ben je weer helemaal bij met de rest van de klas en haal je hogere cijfers voor het vak waarvoor je bijles volgt.

Meer informatie?
Voor meer informatie over huiswerkbegeleiding en bijles bekijk onze vestiging of neem contact op met Denise Damen, e-mail via denise.damen@lyceo.nl.

Op Lyceo.nl vindt u uiteraard ook meer informatie over de diensten van Lyceo.

Lyceo Extra
Lyceo zet zich actief in voor gelijke kansen in het onderwijs. Met het Lyceo Extra-programma bieden we dagelijks kosteloos ondersteuning aan honderden kinderen die dat nodig hebben.