• Huiswerkbegeleiding en bijles door Lyceo

Huiswerkbegeleiding en bijles door Lyceo

In maart 2017 is Lyceo gestart met huiswerkbegeleiding en bijles bij het Markland College Zevenbergen. Lyceo: Heeft uw zoon of dochter moeite met het maken en plannen van huiswerk of moeite met een bepaald vak? Of heeft uw zoon of dochter extra ondersteuning en motivatie nodig om over te kunnen gaan naar het volgende schooljaar? Dan kan Lyceo misschien wel iets voor u betekenen. Samen met een enthousiast team van begeleiders staan we klaar om alle hulp te bieden die uw zoon of dochter nodig heeft om goede resultaten te behalen op school. De begeleiding is er voor leerlingen van alle niveaus en alle jaarlagen. Vestigingscoördinator is Edda Lentz en samen met het team van begeleiders zorgt zij voor een fijne en rustige werkplek waar uw zoon of dochter zichzelf kan ontwikkelen. Persoonlijke aandacht en begeleiding die aansluit op de behoeften van uw kind, zijn belangrijke uitgangspunten. Wij werken vanuit een positieve benadering, waarbij uw kind centraal staat. Daarnaast is een open communicatie tussen u als ouder(s), uw kind en school belangrijk, zodat we effectief kunnen werken aan één plan. Voor een persoonlijke kennismaking kunt u vrijblijvend een afspraak met mij maken. Effectiever huiswerk maken Als kinderen effectiever hun huiswerk leren maken, merken ze dat er ook nog tijd overblijft voor de dingen die zij belangrijk vinden. Lyceo helpt daarbij. Onze huiswerkbegeleiding is gericht op het aanleren van duurzame studievaardigheden. Voor uw kind betekent dat minder stress, meer vrije tijd, meer zelfvertrouwen en hopelijk hogere cijfers. Lyceo biedt twee tot vijf dagen per week huiswerkbegeleiding aan van 13:30 uur tot 17:00 uur. Dagen en tijden uiteraard in overleg. Moeilijke vakken worden weer leuk met bijles Uw kind heeft moeite met een schoolvak of loopt achter met de lesstof? Te lage cijfers kunnen dan het gevolg zijn. Bijles van Lyceo betekent: meer persoonlijke aandacht, zodat het zelfvertrouwen terugkomt en uw kind beter presteert. Begeleiding van Lyceo in het kort Bij Lyceo is het kennisniveau van uw kind het vertrekpunt.
Wij werken samen met Markland College en hebben regelmatig contact met mentoren en docenten. Zo kunnen wij de begeleiding goed afstemmen op de behoeften van uw zoon of dochter. We werken altijd in kleine groepen, zodat uw kind de aandacht krijgt die het nodig heeft. Onze begeleiders houden de voortgang van uw kind bij en bespreken die met u. Zo weet u precies wat het effect van de begeleiding is. Meer informatie? Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak over huiswerkbegeleiding of bijles kunt u bij mij, Edda Lentz, terecht. U kunt mij telefonisch bereiken op: 06 51089920 en per e-mail via edda.lentz@lyceo.nl. Op onze webpagina Lyceo - Markland College Zevenbergen kunt u meer informatie vinden over werkwijze ,tarieven, etc.

Extra examentraining op school

Om ervoor te zorgen dat uw kind zich optimaal kan voorbereiden op de (school)examens, bieden wij de mogelijkheid om een extra examentraining te volgen. De examentrainingen vinden plaats bij ons op school en worden aangeboden tegen een gereduceerd tarief. 

Direct inschrijven
Inschrijvingen voor de examentraining kan via www.lyceo.nl/markland

Wij raden u van harte aan om niet te lang te wachten met inschrijven zodat u verzekerd bent van een plek.

 Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de examentrainingen of over Lyceo? Neem dan contact op met Lyceo door te bellen naar 071-79 000 40 of kijk op www.lyceo.nl.

Met vriendelijke groet, Edda Lentz, vestigingscoördinator Lyceo Markland College Zevenbergen

> Brochure Lyceo