• Gevarieerde derde activiteitenweek

Gevarieerde derde activiteitenweek

19-02-2017
Komende schoolweek (20 t/m 24 februari) houden wij onze derde activiteitenweek met, naast de reguliere lessen, excursies en tal van extra leeractiviteiten!

Voor onze brugklasleerlingen en de leerlingen van 5 en 6 vwo staat een schrijversbezoek op het programma. Daarnaast wordt in de brugklassen deze week de voorleeswedstrijd in het kader van Read2Me gehouden en gaan de brugklasleerlingen voor het vak Art & Design naar het Gemeentemuseum Den Haag. Voorlichting over social media en gamen wordt tijdens de activiteitenweek door Novadic Kentron gegeven aan onze eerstejaars van de mavo.

De tweedejaars van de havo gaan deze week een middag naar de schaatsbaan en het zwembad in Breda, de tweedejaars leerlingen van de Sportklas hebben de excursie naar Skidôme in Rucphen op het programma staan en de leerlingen van mavo 2 hebben in het kader van LOB de meeloopdag op een werkvloer. Alle tweedejaars gaan op excursie naar Technopolis en Planckendael en de leerlingen van mavo klas 2 krijgen van Novadic Kentron deze week voorlichting over de onderwerpen social media en alcohol. De tweedejaars met het vak Technologie & Toepassing gaan een kijkje nemen bij Enexis in Etten-Leur en voor de tweedejaars met het vak Latijn is er de excursie naar Nijmegen.

Een buitenschoolse activiteit staat voor onze derdejaars van de mavo op het programma in het kader van Een Opleiding Goed Bekeken en Novadic Kentron komt naar school om voorlichting te geven over alcohol en drugs. De derdejaars van de Sportklas hebben een excursie naar Cross Jumps.

De activiteitenweek bevat onder meer een hbo-oriëntatiemorgen bij Avans voor havo 4, een excursie naar Den Haag voor onze vierdejaars van het  vwo met het vak economie en/of m&o, een bezoek aan het gemeentehuis Moerdijk voor de Jongerenraad door een aantal leerlingen van havo 4 en mavo 4 en afsluitende demolessen voor het vak lo voor de examenkandidaten van het vwo en havo. Verder is er vrijdag 24 februari voor onze vwo'ers van klas 4 en 5 en de leerlingen van havo 4 een culturele activiteitendag met een workshop en voorstelling  van The Cyclepaths, een Engelstalig improvisatie-comedy gezelschap.