• Kerstmarkt voor Serious Request

Kerstmarkt voor Serious Request

Vrijdag 23 december houden de leerlingen van 3 vwo van het Markland College Zevenbergen van 10.00 tot 12.00 uur een kerstmarkt voor Serious Request!

Graag nodigen zij iedereen uit!

"Hallo allemaal,

Op vrijdag 23 december 2016 organiseren wij (de klassen 3 vwo van het Markland College Zevenbergen) van 10.00 uur tot 12.00 een kerstmarkt. Dit doen wij in de centrale hal van onze school, Gildelaan 82 in Zevenbergen. Hiermee willen we geld ophalen voor Serious Request.

Iedereen, van jong tot oud, is van harte welkom! Er is van alles te doen, zoals het gooien van sponzen naar docenten, en te verkrijgen. Dus mocht je tijd en zin hebben, kom even een kijkje nemen op onze kerstmarkt en neem gerust je hele familie mee.

Hopelijk zien we jullie dan!

De leerlingen van 3 vwo

* Behalve een sponzen gooi-kraampje, zijn er kraampjes met oliebollen en andere lekkernijen, zijn er leerlingen die zuurstokken met een boodschap gaan verkopen, en nog veel meer! Daarnaast komen de organisatoren van Living in a Box uit Zevenbergen, aan wie het ingezamelde geld door de leerlingen wordt overhandigd, de kerstochtend opleuken met muziek van een DJ!