• Make the Match!

Make the Match!

Met een hamsterhok gemaakt van een oude computer hebben Martijn Maris, Menno van Elk en Mike Lips de publieksprijs van Make the Match gewonnen, de vakjuryprijs is gewonnen door Jeroen Boelhouwers, Koen Maris, Noah Zonneveld en Lucas Plug die een krukje hadden gemaakt van hout, binnenbanden van fietsen en plastic flessen.

Maandag 28 november vond in onze school het eindevenement plaats van Make the Match,  van TechniekTalent.nu, een bijzonder lesprogramma in wedstrijdvorm waarbij leerlingen gaan onderzoeken, ontwerpen, maken, presenteren en leren samenwerken.

Tien teams hadden de afgelopen weken materiaal gerecycled tot nieuwe producten. Zo zijn er, naast het hamsterhok en het krukje, een barbecue gemaakt, een pallettafel, een barkruk, een paraplulamp, een kastje van borstels, een klok van cd’s, een tafel van bierdoppen en tennisbal-kokers en een ophangsysteem c.q. kapstok.

Tijdens de slotmanifestatie afgelopen maandagavond presenteerden de derdejaars van de  mavo die het vak Technologie & Toepassing volgen, hun prachtige producten aan hun ouders en een vakjury.
Voor de winnaars van de publieksprijs staat er nog presentatie op het programma: zij gaan deelnemen aan de finalewedstrijd van Make the Match!

> Het eindevenement van Make the Match in beeld!
> BN DeStem: Een hamster in een oude computer