• Donderdag 10 november: Katell Chevalier op het podium

Donderdag 10 november: Katell Chevalier op het podium

Liefhebbers van het Franse chanson: opgelet! Voor de tweede keer organiseert de sectie Frans van het Markland College Zevenbergen op de Dag van de Franse Taal, donderdag 10 november, een chansonavond: Brel & Stromae, een muzikale fusie tussen twee grootheden door Katell Chevalier.

Jacques Brel & Stromae, twee grote zangers, een van toen en een van nu. Beiden met muziek waar je niet om heen kan: maatschappijkritisch, opzwepend en ontroerend. Katell Chevalier brengt het wereldberoemde repertoire van deze twee grootheden samen op een toneel en vermengt hun kleurrijke oeuvre met elkaar tot een uniek theaterconcert. De elektronische elementen van Stromae klinken door in de klassiekers van Brel en de oude chansons weerklinken in haar versies van de moderne hits van Stromae.

Brel & Stromae, een muzikale fusie tussen twee grootheden door Katell Chevalier: donderdag 10 november van 19.30 tot 21.15 uur in de aula van het Markland College Zevenbergen.

Toegangskaarten zijn vanaf 31 oktober verkrijgbaar bij de leerlingenadministratie van Markland College Zevenbergen en bij de conciërges en in de mediatheek van het Markland College Oudenbosch.
Voor leerlingen is het toegangsbewijs gratis, voor ouders en andere belangstellenden bedraagt de toegangsprijs € 5,--.