• Thema-avond oudercommissie met Marina van der Wal

Thema-avond oudercommissie met Marina van der Wal

De oudercommissie van het Markland College Zevenbergen houdt donderdag 17 november voor ouders van leerlingen van het Markland College Zevenbergen en andere belangstellenden de jaarlijkse thema-avond. Opvoeddeskundige Marina van der Wal komt deze avond naar Zevenbergen met VRIJbeWIJS, leer je kinderen veilig liefhebben, een vrolijke & intieme avond over echte liefde, privacy, hoop en toekomst voor onze kinderen.

"Seksuele voorlichting geven: welke ouder vindt dat nu niet lastig?  Oók de ouders die zeggen dat ze redelijk makkelijk over seksualiteit praten merken na een lezing over dit onderwerp op 'dat je dit thema ook zo kunt bekijken, dát wist ik nog niet!’ Ouders die aangeven dat ze het wél lastig vinden om over de bijtjes en bloemetjes te praten – zeker met pubers – halen na een avond met Marina opgelucht adem. Want: het is écht niet lastig en daar vertelt Marina graag over op 17 november 2016. Deze avond gaat een vrolijke, intieme avond worden over echte liefde, privacy, hoop en toekomst voor onze kinderen. En áls er gebloosd moet worden, dan doet Marina dat zelf!"

De thema-avond wordt donderdag 17 november gehouden in de aula van het Markland College Zevenbergen (ingang Vaandelweg 4, Zevenbergen). De lezing wordt voorafgegaan door de algemene ledenvergadering.
Aanvang 19.30 uur; vanaf 19.00 uur zijn de deuren open.
De toegang is gratis. 
Wanneer u naar deze lezing wilt komen, verzoeken wij u vriendelijk van tevoren een plaats te reserveren: Klik hier! 

Graag tot ziens!