• Markland Technasium Award met oproep aan oud-leerlingen O&O van Markland Zevenbergen

Markland Technasium Award met oproep aan oud-leerlingen O&O van Markland Zevenbergen

Op donderdag 11 april vindt de Markland Technasium Award plaats waarbij de meesterproeven gepresenteerd worden door de leerlingen.

Zij zullen tot het uiterste gaan om de mooie hoofdprijs in de wacht te slepen. Op die middag zal ook een gastspreker acte de préséance geven, dat is Bruno Fabre.

Bruno Fabre, bekend als Tech Filosoof, is de auteur van twee invloedrijke boeken, waaronder het recent gepubliceerde 'Homo Sublima'. Als serial entrepreneur heeft hij zich gewijd aan het ontwikkelen van oplossingen die individuen ondersteunen bij het nastreven van een gezonder, gelukkiger en welvarender leven. Bruno staat in de technologie- en ondernemersgemeenschap berucht om zijn diepgaande passie voor innovatie en zijn commitment aan het bevorderen van menselijke vooruitgang.

Zo maar een snelle weergave van drie fantastische eindproducten van de in totaal zeven presentaties die op de planken komen.
In de Borgh te Zevenbergen komen op 11 april 2024 meesterproeven van All Liquids Piping, Dierenpark De Oliemeulen, Waterschap Brabantse Delta, Quadrant Architecten BNA, SGZ en Dynamico Fysiotherapie & Training, Intratuin Groenplein en Marktzicht Zevenbergen aan bod. Wij van Stichting Markland College zijn erg benieuwd wie dit jaar de winnaar zal zijn.

Oproep van onze kant
Kom ook als oud-leerlingen O&O langs!!