• Uitnodiging voor het allereerste Markland Kunstfestival
  • Uitnodiging voor het allereerste Markland Kunstfestival

Uitnodiging voor het allereerste Markland Kunstfestival

Op donderdag 18 april organiseren we voor de allereerste keer het Markland Kunstfestival.

De school zet die middag van 16.00 tot 20.00 zijn deuren open en u bent van harte welkom! U kunt bij ons binnenlopen bij de ingang aan de Vaandelweg 4 in Zevenbergen.

Waarom dit kunstfestival?
We willen graag onze talenten een podium geven. Wij vinden dat er veel werk wordt gemaakt dat een plekje aan iemands muur verdient. Misschien koopt u wel een prachtig kunstwerkje voor bij u thuis? Onze leerlingen hebben extra hard gewerkt. De opbrengst van het festival is namelijk voor KIKA, een stichting die zich inzet voor een wereld zonder kinderkanker!

Wat kunt u verwachten?
Met een hapje en drankje in uw hand, loopt u naar de aula, die is omgetoverd tot kunstgalerie. Hier kunt u zich verwonderen over de talenten van onze leerlingen. Een bijzonder plekje krijgt de expositie van de eindexamenkandidaten.

Wie weet raakt u geïnspireerd en wil u zelf iets creëren? Dat kan in de hal waar leerlingen u de opdracht uitleggen. Het geheel wordt opgeluisterd door de schoolband en kleine performances van onze CKV leerlingen.

Cultuureducatie
Met onze slogan “Cultuur, de kers op de taart!” willen we ervoor zorgen dat het belang van cultuureducatie krachtiger, voelbaarder en zichtbaarder wordt. Daarom zijn we trots dat we deze middag om 17.00 onze eerste eigen cultuuragenda kunnen presenteren. Alles wat Markland Zevenbergen doet aan cultuur is hierin terug te vinden.

We hopen zo veel mogelijk mensen te ontmoeten. Nodig vrienden, familie en buren uit om deel te nemen aan dit kunstzinnige evenement voor het goede doel!

Hartelijke groet
Namens de cultuurcommissie


Mirjam van Halem
Rector a.i. Markland Zevenbergen