• Helemaal los op het leerlingenfeest
  • Helemaal los op het leerlingenfeest

Helemaal los op het leerlingenfeest

Op 6 oktober was het eindelijk zover: het leerlingenfeest in het kader van de afsluiting van ons 25-jarig jubileum. Voor het leerlingenfeest in de sporthal van De Parel te Fijnaart hebben we van alles op poten gezet voor de leerlingen.

Zo waren er foodtrucks waar leerlingen, voordat het feest losbarstte, friet met een snack, een broodje hamburger, saté en een kipwrap konden eten. Ongeveer 200 leerlingen hebben gebruik gemaakt van het gratis leerlingenvervoer. De dubbeldekkers vertrokken om 18.00 uur vanaf het gemeentehuis te Zevenbergen om de leerlingen uit onder andere de richting van Etten-Leur/ Prinsenbeek, Zevenbergschen Hoek/ Moerdijk en Zevenbergen te vervoeren naar Fijnaart.

Om 19.00 uur begon Hielke Boersma, een DJ van SLAM! FM het publiek op te warmen voor de hoofdact van de avond: Dave Roelvink en zijn saxofonist, Melle. De leerlingen verzamelden zich bij de dranghekken voor het podium en wilden niets liever dan met hem op de foto. Enkelen van hen is het gelukt om een selfie met Dave te maken. Ook de laatste act van de avond, Gijs Schuurmans, oud-leerling van het Markland College Zevenbergen, trok veel bekijks.

Hij sloot de avond af met 'All I want for Christmas' en 'Brabant', waar alle leerlingen en collega's tussen elkaar door, schouder aan schouder, gemoedelijk en verbonden de feestavond afsloten. Ruim 800 tickets zijn van tevoren uitgegeven. Het feest was een groot succes. Hiermee is de jubileumviering van de school ten einde, maar een feest als dit smaakt naar meer.