• Uitje Efteling

Uitje Efteling

Wat was het een fantastische dag! Leerlingen én medewerkers hebben genoten in de Efteling. Overal lachende gezichten en plezier makende kinderen.

De één verbaasde zich oprecht in een voor hem of haar nieuwe attractie als Symbolica, de ander kreeg het eindelijk voor elkaar om voor het eerst in zijn leven in de Python te stappen. Vanuit het gemeentehuis Moerdijk vertrokken de bussen één voor één richting bestemming Kaatsheuvel. Er ging nog wel wat geregel aan vooraf om de 900 personen goed verdeeld in de 13 bussen te krijgen.

De drukte in het attractiepark leek alleszins mee te vallen, alhoewel de lengte van wachtrijen bij de verschillende attracties toch anders deed vermoeden. In de meeste gevallen was er sprake van een wachtrij van tussen de 45 en 60 minuten, maar leerlingen, en begeleiders, hadden dit er graag voor over. Ook Holle Bolle Gijs maakte overuren deze dag.

En wat hebben we voorbeeldige leerlingen! Ondanks de grootte van de groep en de vrije setting waarin ze zich hebben mogen bewegen, is er, op een enkel incident na, niks voorgevallen. Compliment aan onze leerlingen!