• Geslaagde online scholenmarkt
  • Geslaagde online scholenmarkt
  • Geslaagde online scholenmarkt

Geslaagde online scholenmarkt

Op maandag 29 november jl. vond de online scholenmarkt plaats voor alle leerlingen uit groep 8 in onze omgeving (gemeente Moerdijk, gemeente Halderberge en gemeente Roosendaal). De aula van de school was volledig omgebouwd tot een zogenaamde filmset voor deze avond.

Onder leiding van onze gastheer, meneer Entong, kregen alle bezoekers tekst en uitleg over onze school. Hij werd ondersteund door twee super enthousiaste leerlingen uit klas ZKM1B, Jenna Eversdijk en Inge Strootman. Zij vertelden uit eigen ervaring over hun belevenissen hier op school en blikten samen terug op hun keuze voor een middelbare school.

Mevrouw van Ostaden en meneer Rovers completeerden het gastpanel van de avond. Op deze manier kregen onze bezoekers een zo compleet mogelijk beeld van onze school en wat de school te bieden heeft.
Indien er nog vragen waren, dan konden deze vragen gesteld worden via de chatfunctie tijdens deze avond. Het waren de teamleiders die vervolgens antwoord gaven op de gestelde vragen. De avond, met drie verschillende inlogmomenten, verliep naar volle tevredenheid en vond onder grote belangstelling plaats gezien het aantal unieke bezoekers. We hopen uiteindelijk dat deze geïnteresseerden dan ook gaan kiezen voor onze school. De aanmelddagen zijn op 8 en 9 maart 2021.