• Start van het nieuwe schooljaar

Start van het nieuwe schooljaar

Morgen 8 september is het dan zo ver, de start van het nieuwe schooljaar!

Al onze leerlingen worden op 8 september verwacht. De brugklasleerlingen hebben een eerste kennismaking met hun klasgenoten en mentor om 9.00 uur. Hierna volgen andere kennismakingsactiviteiten. Daarnaast wordt er uitleg gegeven over de planner, de agenda waarmee de brugklassers gaan werken. In de brief die vorige week naar de ouders is gestuurd, staat het volledig schema voor alle klassen met alle informatie over de introductieweek.

Donderdag 9 september staat geheel in het teken van ICT. Leerlingen die een tablet hebben besteld via de Rent Company krijgen de door hun bestelde tablet uitgereikt. Zij dienen hiervoor de brief met hun inlogcodes mee te brengen. Aanvullend volgt een bezoek aan de schoolfotograaf.

Op vrijdag 10 september is de tweede introductiedag. Er is een programma met sport- en spelactiviteiten. Leerlingen dienen hiervoor sportieve kleding te dragen, eventueel regenkleding of een extra set kleding mee te nemen en een lunchpakket en drinken mee te brengen. De leerlingen worden om 09.00 uur op Sportpark De Knip verwacht. Het programma zal rond 14.00 uur afgelopen zijn.

We hopen de nieuwe brugklassers en alle andere leerlingen morgen weer te mogen verwelkomen!