• Tweede tijdvak op 14 juni van start!

Tweede tijdvak op 14 juni van start!

Vandaag gaat het tweede tijdvak van start. In tegenstelling tot andere schooljaren is het tweede tijdvak niet uitsluitend voor leerlingen, die moeten herkansen om alsnog het zo felbegeerde diploma te halen of voor geslaagde leerlingen, die hun eindcijfer willen verbeteren.

Vanwege de maatregelen, die vanuit OC&W getroffen zijn om examenkandidaten met corona of leerlingen, die in quarantaine moesten, tegemoet te komen, zijn er ook examenkandidaten, die bepaalde examens voor het eerst afleggen. Het tweede tijdvak is daarom net zo lang als het eerste tijdvak: 10 dagen. Deze examenkandidaten en de leerlingen, die alsnog in het tweede tijdvak aan de slag moesten, omdat ze afgelopen week te horen hebben gekregen dat ze (nog) niet geslaagd zijn, horen op vrijdag 2 juli de uitslag.

Voor sommigen is er dan nog een derde tijdvak, dat van 6 t/m 9 juli gepland staat. Dit tijdvak is voor diegenen, die nog moeten herkansen of door ziekte een of meerdere examens gemist hebben. Uiteraard wensen wij al deze leerlingen een succesvolle examenperiode toe!