• Agenda beroepsonderwijs West-Brabant

Agenda beroepsonderwijs West-Brabant

Op 26 november is het eerste magazine van de Agenda Beroepsonderwijs West-Brabant verschenen. Stichting Markland College is een betrokken partner bij het initiatief rondom de Agenda Beroepsonderwijs West-Brabant.

De West-Brabantse economie groeit hard, al jarenlang boven het landelijke gemiddelde. Deze groei zorgt voor krapte op de arbeidsmarkt. De Agenda Beroepsonderwijs West-Brabant richt zich op de krapte binnen de topsectoren van onze regio. Het betreft maintenance, logistiek, agrofood & biobased. Ook zorg krijgt extra aandacht. Om een initiatief als een beroepsagenda voor zo’n brede doelgroep tot stand te brengen en door te ontwikkelen is een brede support noodzakelijk. Stichting Markland College draagt bij aan de ontwikkeling van de beroepsagenda en de totstandkoming van diverse projecten.

Meer weten over de Agenda Beroepsonderwijs West-Brabant? Klik hier voor de officiele website. Het eerste magazine van Agenda Beroepsonderwijs West-Brabant kan tevens worden aangevraagd via de website.