• Technasiumopdracht brugklas
  • Technasiumopdracht brugklas
  • Technasiumopdracht brugklas

Technasiumopdracht brugklas

Vanaf 22 september 2020 hebben onze brugklassers voor het vak O&O (onderzoek en ontwerpen) vanuit het Technasium gewerkt aan een Tiny-House ontwerp voor opdrachtgever bouwbedrijf Jos Vrolijk.

Allereerst werd er een bezoek gebracht aan de opdrachtgever, waarbij ze een duidelijk presentatie te zien kregen over de opdracht, maar ook over de werkwijze van het bouwbedrijf bij de totstandkoming van een gebouw. Deze werkwijze vertoont grote gelijkenis met het principe van O&O: eerst onderzoek doen, vervolgens ideeën bedenken met bijhorende tekeningen om tot slot het eindproduct te maken. Het eindproduct, een 2D-tekening waarin alle aanzichten verwerkt moesten worden, werd gepresenteerd op 12 november in de aula van het Markland College Zevenbergen. De opdrachtgever nam de tijd voor alle groepen en voorzag deze van goede feedback.

Wij, van het Markland College te Zevenbergen, zijn erg blij met deze opdrachtgevers die al onze leerlingen van commentaar hebben voorzien. Ze hadden zelfs een prijs voor de beste 3 uitwerkingen!